Cevi Template
 
 

 

 OCMW Harelbeke
 Paretteplein 19,
 B-8530 Harelbeke
 
 056/735.190
 
 Icoon mail  onthaal@ocmwharelbeke.be
 Openingsuren  Openingsuren...
  

 

KLACHTEN?

Laat het ons weten...
 
 
 
 
 
  
Vrijwilligerswerk

Het OCMW streeft ernaar een organisatie te zijn die ‘met mensen voor mensen’ werkt.

Momenteel zijn er meer dan 300 vrijwilligers actief in de diverse afdelingen van ons OCMW. Zij zijn van onschatbare waarde voor de bewoners van de woonzorgcentra, de daggasten van het dagverzorgingscentrum, de bezoekers van de dienstencentra en de cliënten van de sociale dienst. Ze bieden een meerwaarde aan onze organisatie. Ze geven de zorg extra kleur. Het brengen van een bezoekje, hun persoonlijke aandacht, het samen ondernemen van activiteiten, een helpende hand, een schouderklopje… dragen eraan bij dat mensen zich prettig voelen.

OCMW Harelbeke  streeft naar een eigentijdse en kwalitatieve dienstverlening. Om de inzet van de vrijwilligers te maximaliseren en te optimaliseren, zorgt het OCMW voor een structurele inbedding binnen de hele organisatie. 

Elke vrijwilliger is vrij om te bepalen voor welke momenten en voor welke taken hij zich wenst in te zetten. Wij voorzien in een goed uitgebouwd vrijwilligersbeleid met o.a. een degelijke verzekering, vorming, begeleiding en inspraakmogelijkheid.  

 

 Onze vrijwilligerswerking werd erkend door de Vlaamse Overheid als Autonome Vrijwilligersorganisatie. 

 Bekijk hier de vrijwilligersbrochure

 

 

 

 

 

Contact

Sandra Snick
coördinator vrijwilligerswerk
Paretteplein 19, 8530 Harelbeke
tel. 056/735.190
fax 056/735.212
sandra.snick@ocmwharelbeke.be